Mødebokse

Det er almindeligt i dag, at folk arrangerer møder med kort varsel eller har brug for fred og ro, så de kan koncentrere sig.
En af de opgaver, der i dag er mere og mere fokus på, er akustik og afhjælpning af støj i storrumskontorer. Muligheden for at gå i “andet” rum og føre fortrolige samtaler, skypemøder eller lave koncentreret arbejde.

I en optimal situation betyder et veldesignet arbejdsmiljø at have det rigtige rum til enhver opgave. Når du har brug for et stille hjørne, burde du have et. Telefonboksen eller en mødeboks er en lydisoleret ø midt i et aktivitetsbaseret kontor – et sted hvor du kan være alene, chatte med en kollega i fred og ro eller være i kontakt med omverdenen uden forstyrrelser.

Mobil Mødeboks

Martela – best workplaces har flere muligheder for akustikmøbler – deriblandt såkaldte telefonbokse til en eller flere personer. Vi har sågar løsninger der kan blive til hele møderum. Det hele som plug and play. Samt muligheden for at flytte “rummene” eller tage dem med sig, hvis man flytter. Så er investeringen ikke spildt.

Et Rum-i-rummet der giver dig et absolut akustisk privatliv.

Bosse Cube Møderum

best workplaces har flere varianter at vælge imellem.

Feks tilbyder vi et stort udvalg af Bosse Human Space Cube der giver dig mulighed for at designe dit kontorlandskab i overensstemmelse med dine ideer. Designet gør det yderst fleksibelt og installationen tager kun et par timer.

Telefonboksen

Den lydisolerede telefonboks skaber privatliv i det åbne kontor landskab.
Træd ind i boksen og før dine telefonsamtaler uden at forstyrre dine kolleger, eller tag din laptop med ind i boksen, og arbejd i total koncentration.

Telefonboksen er plug and play – ingen besværlig tilslutning.

Boksen indeholder smart lille bordplade, lys, stikkontakt og ventilationssystem.
Kontakt os for en præsentation eller besøg os i vores showroom i Nordhavn og se vores store udvalg.

lydtætte telefonboks mødebokse akustikløsninger framery

Framery

Framery er verdens mest solgte telefonboks samt mødeboks. Hver detalje i hvert produkt overvejes og perfektioneres nøje. Framery sikrer høj brugervenlighed og akustik til æstetik og bæredygtighed.

Framery Q er et perfekt, lydisoleret sted til møder, fortrolige samtaler eller blot et sted du kan arbejde uden at blive forstyrret.

Kig forbi vores showroom i Nordhavn og se vores udvalg af bokse.