Kontorindretning til erhverv

Rådgivning

Martela tilbyder rådgivning i alle faser af jeres workplaces livscyklus, fra dataindsamling og specikation over planlægning, levering og implementering, flytning, genbrug og slutrømning  – det kalder vi Martela lifecycle.

Domicil projekter

Martela Best Workplaces er anerkendt for at være et projekthus og har lang erfaring i at lave komplette domicil projekter, hvor vi møblerer et domicil fra A til Z og leverer alle de tilknyttede services.

Rum-i-Rummet

Med markedets bredeste udvalg af lydtætte telefonbokse og mødebokse som er alle er ”plug and play” kan vi tilføre det der ofte mangler i et storrumsmiljø.

Møbler

Vor løsningsstærke produktpalette kommer fra 2 af europas førende kontormøbel producenter og et meget bredt netværk af førende møbelproducenter til kontraktmarkedet.

Dag til Dag Service

Best Workplaces er ikke en statisk størrelse, men skal kontinuerligt vedligeholdes, ændres, og optimeres da alle organisationer er i konstant forandring. Den gennemsnitlige medarbejder flyttes internt mindst hver 18. måned.

Vedligeholdelse

Martela har gennem information fra producenter og personlig erfaring, samlet en række vejledninger til vedligehold af inventar ift. rengøring. Du kan downloade alle vejledninger i PDF format.