Akustikløsninger til kontor

Martela Best Workplaces tænker altid akustikken med ind, når vi indretter. Specielt i tidens storrums-kontorer er der brug for at tænke lyd & miljø og et sundt arbejdsklima med ind.

Et godt arbejdsmiljø kan godt integreres i vores aktivitetsbaserede indretning. Med respekt for den enkelte medarbejder skal vi sørge for at undgå støj og for meget rumklang.

Akustikløsninger kan sagtens være både smukke og funktionelle og indgå som en del af selve indretningen.

Martela Best Workplaces har flere muligheder for akustikløsninger – deriblandt vores bordskærme. Ikke blot er de lyddæmpende, men de afskærmer også medarbejderen i storrumskontoret, så man ikke spreder unødvendig smitte i det åbne kontorlandskab

Filt fibre er et fremragende materiale til lydisolering af kontorer og bliver anvendt i et utal af nedhængte akustikløsninger, som ses her med Airflakes fra Abstracta. Kontakt os herunder eller besøg vores showroom i Nordhavn, og lad dig inspirere.

Alternative løsninger

Tilpassede tæpper eller pendler med akustik funktion. Begge dele øger rumoplevelsen positivt, så området ikke bare bliver brugt, men kvadratmeter udnyttes bedst muligt.

Best Workplaces prøver altid i samråd med rådgiver og kunde at indtænke den bedste løsning i forhold til design, økonomi og funktion.

Behov for hjælp til akustikregulering af kontoret? Martela Best Workplaces står klar til at hjælpe med de bedste akustikløsninger.